Pogany

Pogany Diamonds

Pogany Diamonds biedt u sinds vier generaties een exclusieve en uitgebreide collectie van sieraden en uurwerken uit Internationale topmerken aan…

Pogany Diamonds biedt u sinds vier generaties een exclusieve en uitgebreide collectie van sieraden en uurwerken uit Internationale topmerken aan zoals Chopard, Suzan Kallan, Shamballa Jewels, Palmiero Jewellery Design en Roberto Demeglio. Daarnaast beschikken wij ook over onze eigen creaties en collecties aan diamantjuwelen van top kwaliteit.

Uitgebreide collectie sieraden en uurwerken

In onze exclusieve juwelierszaak gelegen aan de prestigieuze Kustlaan te Knokke-Het Zoute voorzien wij u van een professionele expertise en een uitgebreide collectie aan sieraden en uurwerken. Wij doen ons beroep met trots en passie en zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Ook voor een exclusief ontwerp van uw persoonlijk sieraad staat de Familie Fleischer-Pogany garant. Met een professioneel team goudsmeden en diamantzetters kunnen wij u een persoonlijke service aanbieden die ondersteunt is door jaren lange ervaring in deze sector.

Pogany Diamonds